Webwinkel Rundvleesshop: “Onze websiteverhuizing was snel geregeld”

Stefanie Bril
leestijd
Webwinkel Rundvleesshop: “Onze websiteverhuizing was snel geregeld”

Online vleesverkoop is steeds meer in opkomst. Ondernemers Erik en Alissa Doornebal weten hier alles van: via hun webshop Rundvleesshop.nl verkopen zij puur en eerlijk vlees, direct van de boerderij. Dit vlees is afkomstig van Blonde d’Aquitaine-koeien, die zij al jaren met liefde verzorgen op hun familieboerderij. Sinds 2 jaar zijn Erik en Alissa ook actief bezig met hun webshop. De webshop is ontstaan doordat zij een manier zochten om het vlees van hun koeien direct aan de consument te verkopen.

Duurzaam en eerlijk

En dat is gelukt: tegenwoordig genieten veel mensen van het duurzame vlees van Rundvleesshop. Wat eigenaresse Alissa het meest bijzonder aan haar werk vindt? “Dat de consument kan genieten van eerlijk vlees, waarvan de afkomst bekend is.”

Veel tijd en aandacht

Alissa heeft veel tijd en aandacht in de webshop gestopt. De verschillende pakketten zijn met veel zorg samengesteld. Ook over de uitstraling van de webshop is goed nagedacht: de rode huisstijl en prominente foto’s van de koeien geven direct goed weer wat bezoekers in de webshop kunnen bestellen.

Kleine ondernemer

Voor het technische aspect van de webshop heeft Alissa een partij in de hand genomen die haar hiermee kon helpen. Via deze partij is Rundvleesshop terechtgekomen bij een andere hostingprovider. Alissa geeft aan dat deze hostingprovider niet volledig aan haar verwachtingen voldeed: ”De andere hostingpartij was veel duurder en vroeg een vast bedrag per maand voor een SSL-verbinding, terwijl dit bij Hostnet gratis is. Omdat ik al eerder klant ben geweest bij Hostnet, en dit altijd goed is bevallen, besloot ik om mijn website terug te laten verhuizen naar Hostnet. Ook de prijs speelde hierbij een rol: ik ben natuurlijk een kleine ondernemer, dus ik wil niet de hoofdprijs hoeven betalen.”

Positief gevoel

Alissa heeft via de Klantenservice van Hostnet de verhuizing aangevraagd. “Ik heb geïnformeerd bij de Klantenservice hoe een websiteverhuizing in z’n werk gaat. Alles is mij duidelijk uitgelegd: wat ik nodig had, hoe snel het kon gaan. Daar had ik meteen al een positief gevoel aan overgehouden.”

Vlot proces

De verhuizing is vervolgens ingepland op een zaterdag. Volgens Alissa is het verhuisproces vlot verlopen: ”Het was allemaal echt heel snel geregeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Het is hartstikke goed en snel gegaan.”

Groeiend aantal klanten

Inmiddels heeft Rundvleesshop al een groot aantal vaste klanten opgebouwd. Ook nieuwe klanten weten steeds sneller online hun weg naar puur en eerlijk vlees, direct van de boerderij, te vinden. Alissa is ondertussen bezig met het maken van een nieuwe site: ”Die ga ik ook zeker weer bij Hostnet onderbrengen.”

Website verhuizen naar Hostnet

Wil jij ook je website naar Hostnet laten verhuizen? Vraag binnen 1 minuut jouw websiteverhuizing aan.

Delen

Stefanie Bril

Stefanie was tot voor kort werkzaam als Communicatiemedewerker bij Hostnet. Voor haar de ideale plek om haar passie voor communicatie, online marketing en e-commerce te combineren.

Reacties
Reageer

Praat mee over dit onderwerp

  • Laat hier jouw reactie achter.
  • Vul jouw naam in.
  • Vul jouw e-mailadres in.

Met het plaatsen van mijn reactie ga ik ermee akkoord dat Hostnet Academy (indien van toepassing) een afbeelding van https://en.gravatar.com/ toont die gekoppeld is aan het door mij opgegeven e-mailadres. Ook ben ik mij bewust van de gedragscode van Hostnet Academy.

Hostnet