Registreer je domeinnaam

www.
.nl ACTIE 10,- 5 , - 1e jaar
8.4
864 beoorderlingen

Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen.

Studio Witt
8.2
833 ervaringen

Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!

Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domeinnaam doorsturen

Verwijs je domein naar een site of je socialmedia-profiel. Handig als je eigen site nog niet af is.

E-mail doorsturen

Stuur e-mails voor je domein door naar je eigen e-mailadres. Zo ben je direct goed bereikbaar.

Is jouw domeinnaam nog vrij?

Checken of domeinnaam nog vrij is

Heb je een geschikte domeinnaam op het oog en wil je deze registreren? Bij Hostnet kun je online jouw gewenste domeinnaam bestellen. Het is allemaal heel eenvoudig. Als eerste vul je het beoogde domein in de domeinchecker in om te checken of de gewenste domeinnaam nog vrij is. De checker geeft aan of de ingevulde domeinnaam nog vrij is en daarbij krijg je ook te zien voor welke domeinextensies de beschikbaarheid geldt. Je selecteert vervolgens de domeinnaam die je wilt bestellen en binnen enkele stappen ben jij de houder.

Domeinnaam nog vrij?

En is de domeinnaam nog vrij? Wist je dat jouw domein bestellen bij Hostnet extra voordelig is? Omdat wij vele domeinen te koop hebben aangeboden en vastgelegd voor ruim 280.000 klanten, kunnen wij de prijzen van domeinregistraties laag houden. Dus is jouw domeinnaam nog vrij? Wacht dan niet te lang, want straks gaat iemand anders er met jouw naam vandoor. Check nu snel of de naam van je wensen vrij is en bestel gelijk online je domeinnaam. Ook voor passende hosting en geavanceerde servers ben je bij ons aan het juiste adres.