Registreer voordelig jouw .ir domeinnaam

.ir
139 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.IR domein registreren bij Hostnet

Regel jouw .ir domeinregistratie uit Iran en belangrijke aanvullende diensten bij Hostnet. Wij begeleiden je met de aanvraag van jouw .ir domeinnaam en zorgen ervoor dat jij de juridische rechthebbende wordt van het .ir domein. Wil je extra diensten bij jouw .ir domeinnaam aanvragen? Kijk eens rustig rond op onze website, want wij bieden voor ieder wat wils.

.IR domein van Iran

Het country code top level domein van Iran is de .ir domeinnaam. De Islamitische Republiek Iran ligt in het Midden-Oosten en grenst aan de landen Irak, Turkije, Armenië, Azerbeidzjan, Turkmenistan, Afghanistan en Pakistan. Het .ir domein bestaat sinds 1994 en was in eerste instantie niet erg populair. Dit komt vooral door de strenge eisen die werden gesteld aan een Iraanse .ir domeinregistratie. Vanaf 2004 is de registratie van de .ir domeinnaam geliberaliseerd en is het voor iedereen mogelijk om het .ir domein te registreren. Sinds de liberalisering is het aantal .ir domeinregistraties flink toegenomen. Tussen 2004 en eind 2008 is het aantal registraties van .ir domeinnamen vervijftigvoudigd.

Registreren van jouw Iraanse .ir domeinnaam

Ben je zakelijk actief in Iran? Of wil je om een andere reden een of meerdere .ir domeinnamen kopen? Je bent bij Hostnet aan het juiste adres voor een adequate en snelle afhandeling van jouw .ir domeinaanvraag. Het is voor iedereen mogelijk om een Iraanse .ir domeinnaam te registreren. Omdat het .ir domein steeds populairder wordt, raden wij aan om jouw gewenste .ir domein zo snel mogelijk vast te leggen. Vul via een online domeincheck van Hostnet jouw gewenste .ir domeinnaam in. Een .ir domein bestaat uit minimaal 4 en maximaal 63 karakters, waarbij letters, cijfers en het minteken zijn toegestaan. Controleer of de ingevulde .ir domeinnaam nog vrij is en registreer deze vandaag nog.

Hostnet voor al jouw domeinnaam- en hostingdiensten

Wil je naast jouw Iraanse .ir domeinnaam nog andere domeinen registreren? Kijk dan eens naar ons overzicht met prijzen van domeinen. Je vindt hier alle domeinextensies die je via Hostnet kunt aanvragen. Je kunt onder meer een:

Daarnaast hebben we nog meer in ons uitgebreide assortiment. Hostnet is jouw ervaren en deskundige partner voor e-mail - en webhosting, maar ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen. Al onze webhostingpakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedereen passende hosting aanwezig is. Dus wil je e-mailen onder jouw .ir domeinnaam of een .ir website publiceren? Bij Hostnet regel je het allemaal gemakkelijk, snel en online.