Registreer voordelig jouw .am domeinnaam

www. .am
69 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AM domein registreren bij Hostnet

Het .am domein is afkomstig uit Armenië en kan door iedereen worden geregistreerd. Heeft u interesse in een .am domeinnaam? Controleer en registreer uw .am domein gemakkelijk en snel via de online bestelmodule van Hostnet. Naast het registreren van uw Armeense .am domeinnaam kunt u bij ons ook terecht voor betrouwbare en gedegen webhosting.

.AM domein afkomstig uit Armenië

.AM is de officiële domeinnaam van Armenië. De Republiek Armenië behoorde tot 1990 tot de Sovjet-Unie en is sinds 1991 onafhankelijk. In 1994 werd het nieuwe landdomein geïntroduceerd: de .am domeinnaam. Deze relatief jonge domeinextensie wordt in eerste instantie geregistreerd door Armeense bedrijven en particulieren. Maar daarnaast wordt het .am domein met een andere reden vastgelegd; am is een frequentieband voor radio-uitzendingen. Dus radiomakers en -stations die uitzenden op de am frequentie hebben een grote interesse in .am domeinnamen.

.AM domeinnaam checken en registreren

Of u nu (zakelijk) actief bent in Armenië of werkzaam bent in de radio-industrie, de .am domeinnaam kan in deze gevallen een interessante keuze zijn. Iedereen kan een .am domein aanvragen dat bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. Controleer of de gewenste Armeense .am domeinnaam nog vrij is en regel uw .am domeinregistratie vandaag nog bij Hostnet. De karakters die in een .am naam zijn toegestaan, zijn: de letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Daarbij is bepaald dat het minteken niet op de eerste plaats van de .am domeinnaam mag worden geplaatst en ook 2 mintekens na elkaar is niet toegestaan.

.AM en andere domeinen registreren

Een .am domeinnaam is een interessante domeinextensie indien u actief bent in de radio- of muziekindustrie. Maar naast .am domeinen heeft Hostnet nog andere muzikale domeinnamen voor u in de aanbieding. Wat dacht u bijvoorbeeld van een .dj domeinnaam, een .fm domein of een .cd domeinnaam? Bekijk alle mogelijkheden op onze pagina met domeinprijzen. Wilt u voor uw .am domeinnaam webhosting bestellen? Ook voor goede en betrouwbare webhosting is Hostnet een goede keuze.