Registreer voordelig jouw .am domeinnaam

.am
69 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AM domein registreren bij Hostnet

Het .am domein is afkomstig uit Armenië en kan door iedereen worden geregistreerd. Heb je interesse in een .am domeinnaam? Dan kun je bij Hostnet eenvoudig jouw favoriete domeinnaam checken op beschikbaarheid en daarna jouw .am domeinnaam registreren. Naast het registreren van jouw Armeense .am domeinnaam kun je bij ons ook terecht voor betrouwbare en gedegen webhosting.

.AM domein afkomstig uit Armenië

.AM is de officiële domeinnaam van Armenië. De Republiek Armenië behoorde tot 1990 tot de Sovjet-Unie en is sinds 1991 onafhankelijk. In 1994 werd het nieuwe landdomein geïntroduceerd: de .am domeinnaam. Deze relatief jonge domeinextensie wordt in eerste instantie geregistreerd door Armeense bedrijven en particulieren. Maar daarnaast wordt het .am domein met een andere reden vastgelegd; am is een frequentieband voor radio-uitzendingen. Dus radiomakers en -stations die uitzenden op de am frequentie hebben een grote interesse in .am domeinnamen.

.AM domeinnaam checken en registreren

Of je nu (zakelijk) actief bent in Armenië of werkzaam bent in de radio-industrie, de .am domeinnaam kan in deze gevallen een interessante keuze zijn. Iedereen kan een .am domeinnaam kopen dat bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. Controleer of de gewenste Armeense .am domeinnaam nog vrij is en regel jouw .am domeinregistratie vandaag nog bij Hostnet. De karakters die in een .am naam zijn toegestaan, zijn: de letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Daarbij is bepaald dat het minteken niet op de eerste plaats van de .am domeinnaam mag worden geplaatst en ook 2 mintekens na elkaar is niet toegestaan.

.AM en andere domeinen registreren

Een .am domeinnaam is een interessante domeinextensie indien je actief bent in de radio- of muziekindustrie. Maar naast .am domeinen heeft Hostnet nog andere muzikale domeinamen voor je in de aanbieding. Wat dacht je bijvoorbeeld van een .dj domeinnaam, een .fm domein of een .cd domeinnaam? Doe je zaken in Nederland, Duitsland of over de hele wereld? Kies dan om een:

Bekijk alle mogelijkheden op onze pagina met domeinprijzen. Wil je voor jouw .am domeinnaam webhosting bestellen? Ook voor goede en betrouwbare webhosting is Hostnet een goede keuze. Wil je jouw domeinnaam verhuizen naar een betrouwbare partij? Ook dan zit je bij Hostnet goed.