Registreer voordelig jouw .app domeinnaam

www. .app
25 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domeinnaam bij Hostnet ben je razendsnel online. Ook profiteer je van extra service.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

DNS wijzigen

Pas de DNS-instellingen van je domeinnaam aan via ons DNS-beheer. Gratis en eenvoudig.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.APP domein registreren bij Hostnet

Mobiel internet is de toekomst. Applicaties, ofwel apps, worden in rap tempo gecreëerd en gebruikt. Om de aandacht van je doelgroep te vestigen op jouw app, is er nu het .app domein. Registreer je een .app domeinnaam, dan weten je websitebezoekers gelijk waar jouw website om draait. Bovendien ben je door de .app extensie beter vindbaar in zoekmachines. Ideaal voor developers, programmeurs, designers en marketingbureaus.

Verplichte https-verbinding voor .app

Als je een .app domeinnaam registreert, voegt de uitgevende instantie deze toe aan een zogenoemde 'HTTP Strict Transport Security (HSTS) Preload List'. Met behulp van HSTS wordt de http-verbinding naar je website verplicht naar de beveiligde https-verbinding gestuurd.

Wil je een .app domeinnaam gebruiken? Zorg ervoor dat je een geldig SSL-certificaat (bijvoorbeeld Let's Encrypt) installeert, zodat je website bereikbaar is via https.