Registreer voordelig jouw .ba domeinnaam

www. .ba
119 , - p/j
8.6
846 beoorderlingen
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
8.2
833 ervaringen
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domeinnaam doorsturen

Verwijs je domein naar een site of je socialmedia-profiel. Handig als je eigen site nog niet af is.

E-mail doorsturen

Stuur e-mails voor je domein door naar je eigen e-mailadres. Zo ben je direct goed bereikbaar.

.BA domein registreren bij Hostnet

Voor de registratie van uw .ba domein uit Bosnië en Herzegovina bent u bij Hostnet aan het juiste adres. Wij begeleiden u met uw .ba domeinregistratie en regelen dat de .ba domeinnaam op uw naam wordt geregistreerd. Check of uw gewenste .ba domeinnaam beschikbaar is en vraag deze meteen online aan.

Meer informatie over .ba domeinnamen

.BA domein: domeinextensie van Bosnië en Herzegovina

Het officiële top level domein van Bosnië en Herzegovina is .ba. Bosnië en Herzegovina is een republiek in het zuidoosten van Europa en is ontstaan na het uiteenvallen van Joegoslavië. In 1996 is de .ba domeinnaam geïntroduceerd en sinds die tijd zijn er ruim 11.000 .ba domeinen geregistreerd. Een .ba domeinnaam is alleen te registreren door bedrijven die zijn gevestigd in Bosnië en Herzegovina.

.BA domeinnaam checken en registreren

Is uw bedrijf gevestigd in Bosnië en Herzegovina en wilt u een .ba domein registreren? Controleer dan eerst of de gewenste .ba domeinnaam nog beschikbaar is. Een .ba domein kan bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens (a-z, 0-9 en koppelteken). U doorloopt de online stappen en vraagt uw .ba domein aan. Als reactie hierop ontvangt u van Hostnet een e-mail met daarin de vraag om uw aanwezigheid in Bosnië en Herzegovina aan te tonen. Zodra wij deze informatie van u hebben ontvangen, dienen wij de aanvraag van uw .ba domeinnaam in bij de uitgevende instantie voor .ba domeinen.

Registreer uw .ba domein bij Hostnet

Hostnet is een deskundige hostingprovider die sinds 1999 op de internetmarkt actief is. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste providers van Nederland. Naast de registratie van uw .ba domeinnaam regelen wij de aanvraag van alle wereldwijde beschikbare domeinextensies voor u. Naast alle soorten domeinnamen bieden wij extra diensten voor uw .ba domein aan. Van e-mailhosting tot Virtual Private Servers (VPS) en van betrouwbare webhosting tot uw eigen Dedicated Server (DS). Dus niet alleen voor de registratie van uw .ba domeinnaam bent u bij Hostnet aan het juiste adres.