Registreer voordelig jouw .ba domeinnaam

www. .ba
119 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.BA domein registreren bij Hostnet

Voor de registratie van je .ba domein uit Bosnië en Herzegovina ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Wij begeleiden je met jouw .ba domeinregistratie en regelen dat de .ba domeinnaam op je naam wordt geregistreerd. Check of je gewenste .ba domeinnaam beschikbaar is en vraag deze meteen online aan.

.BA domein: domeinextensie van Bosnië en Herzegovina

Het officiële top level domein van Bosnië en Herzegovina is .ba. Bosnië en Herzegovina is een republiek in het zuidoosten van Europa en is ontstaan na het uiteenvallen van Joegoslavië. In 1996 is de .ba domeinnaam geïntroduceerd en sinds die tijd zijn er ruim 11.000 .ba domeinen geregistreerd. Een .ba domeinnaam is alleen te registreren door bedrijven die zijn gevestigd in Bosnië en Herzegovina.

.BA domeinnaam checken en registreren

Is je bedrijf gevestigd in Bosnië en Herzegovina en wil je een .ba domein registreren? Controleer dan eerst of de gewenste .ba domeinnaam nog beschikbaar is. Een .ba domein kan bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens (a-z, 0-9 en koppelteken). Je doorloopt de online stappen en vraagt jouw .ba domein aan. Als reactie hierop ontvang je van Hostnet een e-mail met daarin de vraag om je aanwezigheid in Bosnië en Herzegovina aan te tonen. Zodra wij deze informatie van jou hebben ontvangen, dienen wij de aanvraag van je .ba domeinnaam in bij de uitgevende instantie voor .ba domeinen.

Registreer jouw .ba domein bij Hostnet

Hostnet is een deskundige hostingprovider die sinds 1999 op de internetmarkt actief is. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste providers van Nederland. Naast de registratie van je .ba domeinnaam regelen wij de aanvraag van alle wereldwijde beschikbare domeinextensies. Naast alle soorten domeinnamen bieden wij extra diensten voor je .ba domein aan. Van e-mailhosting tot Virtual Private Servers (VPS) en van betrouwbare webhosting tot Managed Services. Dus niet alleen voor de registratie van jouw .ba domeinnaam ben je bij Hostnet aan het juiste adres.