Registreer voordelig jouw .bi domeinnaam

www. .bi
69 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.BI domein registreren bij Hostnet

Voor de registratie van je .bi domeinnaam uit Burundi ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Wij begeleiden je met jouw .bi domeinregistratie en regelen dat het .bi domein op je naam wordt geregistreerd. Check of de gewenste .bi domeinnaam beschikbaar is en vraag deze meteen online aan.

.BI domein: domeinnaam van Burundi

Burundi heet officieel de Republiek Burundi en is een Afrikaans land dat grenst aan Congo-Kinshasa, Rwanda en Tanzania. Het officiële top level domein van Burundi is de .bi domeinnaam. Omdat er geen restricties zijn verbonden aan een .bi domeinregistratie, is het voor iedereen mogelijk om een .bi domein aan te vragen. Heb je interesse in een .bi domeinnaam? Controleer eerst of het gewenste .bi domein nog vrij is en regel vervolgens de registratie eenvoudig online bij Hostnet.

.BI domein checken en registreren

Is jouw bedrijf gevestigd in Burundi of vind je een .bi domeinnaam een interessante domeinextensie voor je website? Controleer dan eerst of het gewenste .bi domein nog beschikbaar is. Een .bi domein kan bestaan uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens (a-z, 0-9 en koppelteken). Je doorloopt de online stappen en vraagt je .bi domeinnaam aan. Hostnet vraagt vervolgens jouw .bi domein aan bij de uitgevende instantie van .bi domeinnamen. Op het moment dat je .bi domeinnaam op jouw naam is geregistreerd, krijg je van ons per e-mail een bevestiging.

Registreer jouw .bi domeinnaam bij Hostnet

Hostnet is een deskundige provider die sinds 1999 op de internetmarkt actief is. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de belangrijkste hostingproviders van Nederland. Naast de registratie van je .bi domein regelen wij de aanvraag van alle wereldwijde beschikbare domeinextensies. Naast alle soorten domeinnamen bieden wij aanvullende diensten voor je .bi domeinnaam aan. Van mailhosting tot Virtual Private Servers (VPS) en van betrouwbare hosting voor websites tot Managed Services.