Registreer voordelig jouw .by domeinnaam

.by
39 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.BY domein registreren bij Hostnet

Wilt u een .by domeinnaam registreren? Controleer en registreer uw .by domein uit Belarus eenvoudig online bij Hostnet. Wij begeleiden u met uw .by domeinregistratie en regelen de administratieve afhandeling. Zo hoeft u alleen maar te bedenken wat voor website u onder uw .by domeinnaam wilt plaatsen.

.BY domein: ccTLD van Belarus

De Republiek Belarus ofwel Belarus ofwel Wit-Rusland is een republiek in Oost-Europa. Het officiële top level domein van Belarus is de .by domeinnaam die is vrijgegeven in 1994. Voor die tijd werd er in Belarus het .su domein van de Sovjet-Unie gebruikt, omdat Belarus behoorde tot een van de oorspronkelijke Sovjet-republieken. De .by domeinnaam is ontstaan nadat Belarus onafhankelijk is geworden en de republiek behoefte had aan haar eigen identiteit. .BY domeinamen worden met name geregistreerd door de lokale bevolking en lokale bedrijven in Belarus.

.BY domeinnaam checken en registreren

Een .by domein kan door iedereen worden geregistreerd. .BY is een aantrekkelijke domeinnaam voor bedrijven, ondernemingen en particulieren uit Belarus ofwel Wit-Rusland. Het is alleen mogelijk een .by domeinnaam vast te leggen die nog niet door anders is geregistreerd. U kunt de domeinnaam checken via onze online domeinchecker. U vult hier uw gewenste .by domein in van minimaal 2 en maximaal 63 tekens. Alle letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken zijn hierbij toegestaan. Is de ingevulde .by domeinnaam nog vrij voor registratie? Dan raden we aan om uw .by domeinnaam te kopen.

Regel uw .by domeinregistratie bij Hostnet

Voor iedereen die zakelijke belangen heeft in Belarus, er gevestigd is of het .by domein gewoon een geschikte domeinextensie vindt, is het mogelijk een .by domeinnaam te registreren. U controleert eenvoudig online of het gewenste .by domein nog beschikbaar is en regelt vervolgens binnen enkele stappen uw .by domeinregistratie. Wilt u ook nog andere extensies aanvragen? U kunt eenvoudig ook een:

Wilt u gebruikmaken van e-mail onder uw .by domeinnaam? Bekijk dan onze uitgebreide e-mailpakketten. Wilt u naast het gebruik van e-mail een website onder uw .by domein plaatsen? Lees alles over de mogelijkheden op onze webhosting-pagina. Heeft u interesse om uw domeinnamen te verhuizen? Wij helpen u graag!