Registreer voordelig jouw .cd domeinnaam

.cd
69 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CD domein registreren bij Hostnet

.CD domeinnamen zijn afkomstig uit de Democratische Republiek Congo en zijn door iedereen aan te vragen. Wil je een .cd domeinnaam registreren? Dan kun je direct bij Hostnet jouw gewenste .cd domeinnaam checken op beschikbaarheid. Vervolgens regel je jouw .cd domeinregistratie eenvoudig online bij Hostnet.

.CD domein: ccTLD van Congo

De .cd domeinextensie is het officiële country code top level domein van de Democratische Republiek Congo. Tot 1997 heette het land Congo, Zaïre en werd de domeinextensie .zr gebruikt. In 1997 ontstond de Democratische Republiek Congo en werd het .cd domein geïntroduceerd. .CD domeinnamen zijn zeer populair en voor meerdere doeleinden te registreren. De belangrijkste redenen om een .cd domein vast te leggen zijn:

  • Je hebt zakelijk of als particulier een connectie met Congo.
  • Je bent actief in de muziekindustrie of doet iets met compact discs.
  • Je bent op zoek naar een originele domeinnaam, waarvoor nog volop mogelijkheden zijn.

Jouw .cd domeinnaam checken en registreren

De uitgevende instantie van .cd domeinen heeft het .cd domeinnaam voor iedereen ter wereld vrijgegeven, zodat het voor iedereen mogelijk is een .cd domein te registreren. Controleer of de gewenste .cd domeinnaam voorhanden is en registreer de domeinnaam vandaag nog. Een .cd domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 letters (a-z) en cijfers (0-9). Ook het gebruik van het koppelteken (-) is toegestaan, alleen niet aan het begin en aan het eind van de .cd domeinnaam.

.CD domeinregistratie regel je bij Hostnet

Het .cd domein is nog relatief jong en er zijn nog vele variaties voor jouw .cd domeinnaam beschikbaar. Je controleert online of het gewenste .cd domein nog vrij is, zodat je daarna binnen enkele stappen je .cd domeinnaam kunt kopen. Maar ook voor andere interessante domeinnamen ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Ben je veel met multimedia, muziek en televisie bezig? Denk dan eens aan een .dj, .tv, .fm of .am domeinnaam. Doe je zaken in Nederland, Duitsland of over de hele wereld? Dan heb je de mogelijkheid om een:

Ben je naast je .cd domeinnaam op zoek naar passende hosting voor jouw website? Op onze webhostingpagina lees je alles over onze hosting en servers. Wil je graag jouw domeinnaam verhuizen? We helpen je graag!