Registreer voordelig jouw .co.zm domeinnaam

www. .co.zm
369 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CO.ZM domein registreren bij Hostnet

De .co.zm domeinnaam is afkomstig uit Zambia en is beschikbaar voor particulieren en bedrijven die zijn gevestigd in Zambia. Heeft u interesse in een .co.zm domein? Check dan nu meteen online bij Hostnet of de gewenste .co.zm domeinnaam nog vrij is voor registratie. Vervolgens vraagt u binnen enkele simpele stappen het .co.zm domeinnaam bij ons aan.

.CO.ZM: domeinnaam van Zambia

Het .co.zm domein is het second level domein van de Zambiaanse .zm domeinnaam. De Republiek Zambia ligt in Afrika en heeft de volgende buurlanden: Botswana, Mozambique, Congo-Kinshasa, Tanzania, Malawi, Zimbabwe, Namibië en Angola. De meestgebruikte domeinextensies in Zambia zijn .zm, .com en .co.zm domeinnamen. Het .co.zm domein is met name in gebruik genomen voor websites die een zakelijke boodschap willen uitdragen in Zambia. Het is alleen voor personen en bedrijven die zijn gevestigd in Zambia mogelijk om deze commerciële .co.zm domeinnaam aan te vragen en registreren. Doet u zaken in Zambia? En wilt u meer bekendheid krijgen in dit land? Dan is het zeker aan te raden om een .co.zm domein aan te vragen.

Het .co.zm domein checken en registreren

Wilt u een Zambiaanse .co.zm domeinnaam registreren? Bent u als persoon of als bedrijf gevestigd in Zambia. Alleen dan is het mogelijk om een .co.zm domein aan te vragen. Check online bij Hostnet of de gewenste .co.zm domeinnaam nog beschikbaar is. Een .co.zm domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die u voor een .co.zm naam mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken (-). Het minteken mag verder niet op de eerste en laatste plaats van de .co.zm domeinnaam worden geplaatst. Geef online de gewenste .co.zm domeinnaam aan ons door en wij regelen uw .co.zm domeinregistratie.

Uw .co.zm domeinnaam registreert u bij Hostnet

U vraagt eenvoudig online uw gewenste Zambiaanse .co.zm domeinnaam bij ons aan. Wij sturen u naar aanleiding van uw aanvraag een e-mail met daarin een uitleg over de verdere procedure. Het enige wat u hoeft te doen, is de gevraagde informatie naar ons te e-mailen, zodat wij uw .co.zm domein kunnen aanvragen bij de uitgevende instantie van .co.zm domeinen. Zodra u de juridische rechthebbende van uw .co.zm domein bent, krijgt u de mogelijkheid om meteen met uw .co.zm domeinnaam aan de slag te gaan. Wilt u een website publiceren onder uw .co.zm domein? Hostnet heeft altijd geschikte hosting voor u in huis. Wilt u naast een .co.zm domeinnaam nog andere domeinnamen registreren? Ook dat is mogelijk bij Hostnet. Check onze pagina 'Prijzen domeinnamen' voor alle opties.