Registreer voordelig jouw .co.zw domeinnaam

.co.zw
219 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CO.ZW domein registreren bij Hostnet

De .co.zw domeinnaam is afkomstig uit Zimbabwe. Het is voor iedereen mogelijk een .co.zw domeinnaam te registreren. Heeft u interesse in een .co.zw domeinnaam? Via een domeincheck bij Hostnet komt u erachter of het gewenste .co.zw domein nog vrij is voor registratie. Vervolgens registreert u binnen enkele simpele stappen de .co.zw domeinnaam op uw naam.

.CO.ZW: domeinnaam van Zimbabwe

Het .co.zw domein is het second level domein van de Zimbabwaanse .zw domeinnaam. De Republiek Zimbabwe ligt in het zuiden van Afrika en heeft de volgende buurlanden: Zuid-Afrika, Botswana, Mozambique en Zambia. Een van de bekendste domeinextensies in Zimbabwe is het .co.zw domein. Deze .co.zw domeinnaam richt zich met name op websites van bedrijven en commerciële instellingen die zijn gevestigd in Zimbabwe. Ook indien u als buitenlands bedrijf zaken doet in Zimbabwe kan een .co.zw domeinnaam niet ontbreken.

Het .co.zw domein checken en registreren

Heeft u een goed idee voor een Zimbabwaanse .co.zw domeinnaam? Iedereen mag .co.zw domeinnamen kopen, dus check gelijk of de gewenste .co.zw domeinnaam nog vrij is. Een .co.zw domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die u hiervoor mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken (-). Het minteken mag verder niet op de eerste en laatste plaats van het .co.zw domein worden gezet. Geef online de gewenste .co.zw domeinnaam aan ons door en wij zorgen ervoor dat het domein op uw naam wordt geregistreerd.

.CO.ZW domeinnamen registreert u bij Hostnet

Hostnet regelt de registratie van uw .co.zw domeinnaam snel en adequaat. U wordt juridisch rechthebbende van uw Zimbabwaanse .co.zw domein en heeft de mogelijkheid om na het registreren van uw .co.zw domeinnaam aan de slag te gaan met uw website. Wat voor soort website u ook wilt publiceren, Hostnet heeft altijd geschikte hosting voor u in huis. Wilt u naast een .co.zw domein nog andere domeinnamen registreren? Ook dat is mogelijk bij Hostnet. Bekijk ons overzicht met domeinnaamprijzen voor alle mogelijkheden. U kunt onder andere een:

Heeft u al een domein en wilt u al uw domeinen op 1 plek beheren? Dan kunt u uw domeinnaam verhuizen naar Hostnet. Wij helpen graag!