Registreer voordelig jouw .com.ar domeinnaam

www. .com.ar
89 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.COM.AR domein registreren bij Hostnet

Wilt u een Argentijnse .com.ar domeinnaam registreren? Regel de aanvraag van uw .com.ar domeinregistratie binnen enkele stappen online bij Hostnet. Controleer hierboven of uw gewenste .com.ar domein vrij is en regel de aanvraag van uw .com.ar domeinnaam vandaag nog. Met onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en snelle registratieprocedure is Hostnet de partner voor uw .com.ar domeinregistratie

.COM.AR: de commerciële domeinextensie van Argentinië

Het officiële country code top level domein voor Argentinië is het .ar domein. Voor commerciële websites wordt in Argentinië de .com.ar domeinnaam gebruikt. De Argentijnse Republiek is een Zuid-Amerikaans land dat grenst aan Uruguay, Brazilië, Paraguay, Bolivia en Chili. De .com.ar domeinnaam kan alleen worden aangevraagd door in Argentinië gevestigde personen en bedrijven. Na de aanvraag van uw .com.ar domein moet dan ook worden aangetoond dat u deze binding met Argentinië heeft.

Argentijnse .com.ar domeinnaam registreren

De Argentijnse commerciële .com.ar domeinnaam kan worden geregistreerd door personen, bedrijven en organisaties die in Argentinië zijn gevestigd. Voldoet u aan deze voorwaarde en wilt u een .com.ar domeinnaam registreren? Wacht dan niet te lang, want het .com.ar domein is een populaire domeinextensie. Een .com.ar domeinnaam kan uit minimaal 3 en maximaal 19 karakters bestaan. De toegestane karakters zijn: alle letters van het alfabet (a-z), alle cijfers van 0-9 en het koppelteken (-). Het koppelteken mag daarbij niet op de eerste en laatste plek van het .com.ar domein worden geplaatst. Wilt u weten of uw .com.ar domeinnaam nog beschikbaar is? Controleer dit dan snel online.

Registreer uw .com.ar domeinnaam nu bij Hostnet

Voor een adequate afhandeling van uw Argentijnse .com.ar domeinregistratie is Hostnet de beste partij. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het registreren van domeinnamen en het hosten van websites. U controleert uw .com.ar domeinnaam rap en simpel online. Naar aanleiding van uw .com.ar aanvraag sturen wij u per e-mail aanvullende informatie. Zo verneemt u in de e-mail welke informatie u dient toe te zenden om uw .com.ar domeinnaam op uw naam te kunnen registreren. Wilt u naast uw .com.ar domeinregistratie aanvullende diensten bij Hostnet bestellen? U heeft bij ons de keuze uit een uitgebreid aanbod aan hostingdiensten.