Registreer voordelig jouw .cr domeinnaam

.cr
189 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CR domein registreren bij Hostnet

Heb je een bedrijf in Costa Rica of heb je connecties met dit Centraal-Amerikaanse land? De .cr domeinnaam is het ccTLD van Costa Rica en mag zeker niet ontbreken als je zakelijk actief bent in Costa Rica. De registratie van jouw .cr domein regel je natuurlijk ook bij Hostnet. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn we de juiste partij voor jouw .cr domeinregistratie.

.CR domeinnaam: domeinextensie costa Rica

De Republiek Costa Rica (Rijke Kust) is een land in Centraal-Amerika dat is gelegen tussen de landen Panama en Nicaragua. Het officiële country code top level domein van Costa Rica is de .cr domeinnaam. Het .cr domein is natuurlijk erg populair in Costa Rica zelf. Bedrijven, personen, instellingen en organisaties in Costa Rica zijn de grootste afnemers van .cr domeinnamen. Heb je connecties met Costa Rica en wil je een Costa Ricaanse .cr domeinnaam kopen? Controleer dan eerst of jouw gewenste .cr domein nog beschikbaar is.

Jouw .cr domein registreren

Heb je via een online domeincheck gecontroleerd of jouw gewenste .cr domeinnaam nog vrij is en is dit het geval? Geef meteen online aan ons door dat je de Costa Ricaanse .cr domeinnaam wilt registreren. Hoe sneller wij jouw aanvraag binnen krijgen des te sneller wij de .cr domeinnaam op jouw naam kunnen registreren. Jij wordt dan juridische houder van het .cr domein en je hebt de regie over jouw .cr domeinnaam in eigen handen. Zo bepaal je zelf wat je met jouw .cr domeinnaam gaat doen.

Costa Ricaanse .cr domeinnaam registreren bij Hostnet

Een Costa Ricaanse .cr domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die zijn toegestaan, zijn de letters van het alfabet (a-z), de cijfers 0-9 en het minteken. Je controleert of het gewenste .cr domein nog vrij is door deze in te vullen in onze domeinchecker. Het is naast .cr domeinnamen ook mogelijk om andere domeinen bij Hostnet aan te vragen. Ons aanbod omvat alle domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven. Je kunt onder meer een:

Ben je naast jouw .cr domeinregistratie op zoek naar geschikte hosting voor jouw .cr website? Of heb je al meerdere domeinen in bezig en wil je jouw domeinnamen verhuizen? Kijk dan ook eens rond op onze website, want ook voor betrouwbare hosting en verhuizingen moet je bij Hostnet zijn.