Registreer voordelig jouw .cv domeinnaam

www. .cv
199 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.CV domein registreren bij Hostnet

De .cv domeinnaam is afkomstig uit Kaapverdië en kan worden geregistreerd door bedrijven indien het handelsmerk of de bedrijfsnaam overeenkomt met de domeinnaam. Val je onder deze doelgroep en wil je een .cv domein registreren? Controleer en registreer jouw Kaapverdische .cv domeinnaam snel online bij Hostnet.

.CV domein: ccTLD van Kaapverdië

Kaapverdië, de Kaapverdische eilanden, Cabo Verde ofwel de Republiek Kaapverdië is een eilandengroep voor de westkust van Afrika. Vanaf 1996 heeft Kaapverdië haar eigen country code top level domein: de .cv domeinnaam. Een .cv domein kan worden aangevraagd door bedrijven indien de domeinnaam overeenkomt met het handelsmerk of de bedrijfsnaam.

Jouw .cv domeinnaam checken en registreren

De uitgevende instantie van .cv domeinnamen heeft bepaald dat niet iedereen het .cv domein kan aanvragen. Wil je een .cv domeinnaam registreren? Controleer of het gewenste .cv domein nog voorhanden is om te registreren. Een .cv domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 letters (a-z) en cijfers (0-9). Ook het gebruik van het koppelteken (-) is toegestaan, alleen niet aan het begin en aan het eind van het .cv domein. Geef de aanvraag voor de registratie van jouw .cv domeinnaam online aan ons door en wij begeleiden je verder per e-mail.

.CV domeinregistratie regel je bij Hostnet

Het .cv domein bestaat sinds 1996 en er zijn nog vele variaties voor jouw .cv domeinnaam beschikbaar. Je controleert online of het gewenste .cv domein nog vrij is en regelt vervolgens binnen enkele stappen de aanvraag voor jouw .cv domeinnaam. Heb je al bedacht wat je met jouw .cv domein wilt gaan doen? Wij hebben meerdere mogelijkheden voor je in huis. Wil je kunnen e-mailen onder jouw .cv domeinnaam? Kijk dan eens naar onze e-mailpakketten. Indien je naast het gebruik van e-mail ook een website onder jouw .cv domein wilt plaatsen, lees je op onze hosting-pagina alles over onze webhosting en virtuele servers.