Registreer voordelig jouw .dev domeinnaam

www. .dev
19 , - p/j
337 beoordelingen
4.6
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domeinnaam bij Hostnet ben je razendsnel online. Ook profiteer je van extra service.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

DNS wijzigen

Pas de DNS-instellingen van je domeinnaam aan via ons DNS-beheer. Gratis en eenvoudig.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.DEV domein registreren bij Hostnet

Op een veilig .dev domein laat je de innovaties zien die jij ontwikkelt. Of je nu een gameontwikkelaar, webdesigner of software engineer bent: .dev is dé online thuisbasis voor developers.

.DEV gaat verder dan developers

.DEV is geschikt voor iedereen die met innovatie bezig is. Ook als je niet in de technologische wereld actief bent. Werk je aan een vernieuwend bouwproject? Of ontwikkel je samen met je team grote evenementen? Dan is een .dev extensie de uitkomst om jouw projecten te laten zien.

Val op met een .dev domein

Registreer je een .dev domeinnaam? Dan vertel je websitebezoekers in 3 letters waar jouw site over gaat. Bovendien val je met deze extensie op tussen je concurrenten in de zoekresultaten.

Verplichte https-verbinding

Wanneer je een .dev domeinnaam registreert, voegt de uitgevende instantie deze toe aan een zogenoemde 'HTTP Strict Transport Security (HSTS) Preload List'. Door HSTS wordt de http-verbinding naar je website verplicht naar de beveiligde https-verbinding gestuurd.

Wil je een .dev domeinnaam gebruiken? Zorg er dan voor dat je een geldig SSL-certificaat (bijvoorbeeld Let's Encrypt) installeert, zodat je website bereikbaar is via https.