Registreer voordelig jouw .ec domeinnaam

www. .ec
79 , - p/j
8.4
864 beoordelingen
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
8.2
833 ervaringen
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domeinnaam doorsturen

Verwijs je domein naar een site of je socialmedia-profiel. Handig als je eigen site nog niet af is.

E-mail doorsturen

Stuur e-mails voor je domein door naar je eigen e-mailadres. Zo ben je direct goed bereikbaar.

.EC domein registreren bij Hostnet

Wil je een .ec domein registreren? Deze populaire .ec domeinnaam uit Ecuador kun je natuurlijk ook via Hostnet registreren. Controleer eerst of de gewenste .ec domeinnaam nog beschikbaar is om vervolgens jouw .ec domein bij Hostnet aan te vragen. Wij regelen daarna jouw .ec domeinregistratie snel en adequaat.

Meer informatie over .ec domeinnamen

.EC: domein uit Ecuador

De Republiek Ecuador is een Zuid-Amerikaans land dat in het Spaans 'evenaar' betekent. De .ec domeinnaam bestaat sinds 1991 en is het officiële top level domein van Ecuador. Een .ec domeinnaam kan door iedereen worden aangevraagd. Je hoeft dus niet de Ecuadoraanse nationaliteit te hebben of zaken te doen met Ecuador. Controleer en registreer jouw .ec domein via Hostnet en je wordt de juridische rechthebbende van jouw Ecuadoraanse domeinnaam.

.EC domeinnaam registreren

Wil je een Ecuadoraanse .ec domein registreren? Controleer dan eerst of de naam die je wilt vastleggen nog beschikbaar is. Vervolgens vraag je jouw .ec domeinnaam eenvoudig online bij ons aan. Een .ec domeinnaam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 65 karakters. De karakters die je mag gebruiken, zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het koppelteken (?). Letters met accenten zijn voor een .ec domein niet toegestaan.

Controleer en registreer jouw .ec domein bij Hostnet

Zodra je hebt gecontroleerd of de gewenste .ec domeinnaam vrij is, geef je jouw aanvraag online aan ons door. Wij regelen vervolgens jouw .ec domeinregistratie snel en adequaat. Hostnet is sinds 1999 actief op het gebied van domeinregistraties, hosting en Virtual Private Servers. Dus naast de registratie van jouw .ec domeinnaam helpen wij je graag met het uitzoeken van geschikte hosting of een passende server.