Registreer voordelig jouw .gg domeinnaam

www. .gg
69 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.GG domein registreren bij Hostnet

Registreer jouw .gg domeinnaam van het Kanaaleiland Guernsey vandaag nog online bij Hostnet. Wij regelen de aanvraag van jouw .gg domein adequaat en snel. Naast .gg domeinregistraties zijn wij gespecialiseerd in webhosting voor alle soorten websites. Controleer of jouw gewenste .gg domeinnaam beschikbaar is en regel je registratie vandaag nog.

.GG domeinnaam uit Guernsey

Het officiële top level domein van Guernsey is de .gg domeinextensie. Guernsey is een eiland dat deel uitmaakt van de Kanaaleilanden die zijn gelegen voor de kust van het Franse Bretagne. Guernsey heeft haar eigen .gg domeinnaam, omdat het een zelfstandig land is dat valt onder de Britse Kroon, maar geen onderdeel is van het Verenigd Koninkrijk. Het is vanaf 1996 voor iedereen mogelijk om .gg domeinnamen te registreren. Er zijn geen restricties verbonden aan de registratie van het .gg domein. Heb je interesse in een .gg domeinnaam? Check dan eerst of het gewenste domein nog beschikbaar is.

Registreren van het .gg domein

Er zijn geen speciale voorwaarden verbonden aan de registratie van een .gg domeinnaam. Bedrijven, organisaties en personen van over de hele wereld kunnen een .gg domein aanvragen. Voor .gg domeinregistraties geldt het principe van 'first come, first served'. Dit betekent dat als je de eerste bent die een geldige aanvraag voor een .gg domeinnaam doet, de naam aan jou wordt toegewezen. Een .gg domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je mag gebruiken zijn de getallen 0-9, de letters a-z en het minteken (-). Een .gg domeinnaam mag daarbij niet beginnen en eindigen met het minteken. Controleer of jouw gewenste .gg domein beschikbaar is en registreer deze vandaag nog bij Hostnet.

.GG domeinnaam registreren bij Hostnet

Heb je een goed idee voor een .gg domein en is deze nog vrij om vast te leggen? Registreer jouw .gg domeinnaam uit Guernsey dan binnen enkele stappen online bij Hostnet. Wij regelen vervolgens de aanvraag voor je bij de uitgevende instantie van .gg domeinnamen. Zodra het .gg domein op jouw naam is geregistreerd, ontvangt je van ons per e-mail een bevestiging. Vanaf dan ben jij rechthebbende van de .gg domeinnaam en kun je zelf bepalen wat je ermee wilt doen. Zo is het mogelijk om te e-mailen onder jouw .gg domein, webhosting aan te vragen voor jouw .gg website of een eigen virtuele server te bestellen.