Registreer voordelig jouw .ki domeinnaam

www. .ki
1099 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.KI domein registreren bij Hostnet

Ben je op zoek naar een betrouwbare provider waar je snel jouw .ki domeinnaam uit Kiribati kunt registreren? Hostnet is specialist op het gebied van domeinregistraties en regelt de aanvraag van jouw .ki domein gemakkelijk online. Wil je naast een .ki domeinnaam een website publiceren? Ook voor webhosting ben je bij Hostnet aan het goede adres.

.KI domein: extensie van Kiribati

De .ki domeinnaam is het officiële country code top level domein van Kiribati. De Republiek Kiribati is een eilandengroep in Oceanië en behoort tot de regio's Micronesië en Polynesië. De eilanden van Kiribati liggen verspreid over een oppervlakte van 5 miljoen km2. Het .ki domein bestaat sinds 1995 en is de landdomeinnaam van Kiribati. Een .ki domeinnaam kan worden aangevraagd door iedereen. Er zijn geen eisen gesteld aan wie een .ki domein kan aanvragen. Dus bedrijven, particulieren en organisaties van over de gehele wereld kunnen een .ki domeinnaam registreren. Controleer online of jouw gewenste .ki domein beschikbaar is en regel je .ki domeinregistratie snel en voordelig bij Hostnet.

Online jouw .ki domeinnaam registreren

Vind je het .ki domein een interessante domeinextensie en wil je een .ki domeinnaam registreren? Dat is geen probleem, want iedereen kan het .ki domein aanvragen en registreren. Nadat je hebt gecontroleerd of jouw gewenste .ki domeinnaam uit Kiribati beschikbaar is, vraag je online de registratie van jouw .ki domein aan. Naar aanleiding van jouw aanvraag sturen wij je aanvraag door naar de uitgevende instantie van .ki domeinen. Zij keuren je aanvraag goed en geven dat online aan ons door. Wij sturen je een e-mail als bevestiging van de registratie van jouw .ki domeinnaam. Vanaf dat moment kun je over jouw .ki domein beschikken en gaan bepalen wat je met jouw domeinnaam wilt gaan doen.

Regel jouw .ki domeinregistratie door Hostnet

Heb je al gecontroleerd of jouw gewenste .ki domeinnaam uit Kiribati nog vrij is? Als je jouw naam invult, dien je er rekening mee te houden dat .ki domeinen uit minimaal 3 en maximaal 63 tekens mogen bestaan. De tekens die je voor jouw .ki domeinnaam kunt gebruiken, zijn de letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Voldoet jouw gewenste .ki domein aan deze eisen? Vul je naam in, check of de naam nog vrij is en registreer deze eenvoudig online bij Hostnet. Wil je naast jouw .ki domeinnaam andere domeinnamen registreren? Hier vind je een overzicht van alle domeinen die je via Hostnet kunt registreren.