Registreer voordelig jouw .mk domeinnaam

www. .mk
59 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.MK domein registreren bij Hostnet

Registreer online jouw .mk domein bij Hostnet. Wij regelen de registratie van jouw .mk domeinnaam adequaat en snel. Wil je naast een .mk domein kunnen e-mailen of een website plaatsen onder jouw .mk domeinnaam? Hostnet biedt een varia aan mogelijkheden met onze betrouwbare hostingpakketten.

.MK domeinen: domeinextensie van Macedonië

De .mk domeinnaam is het officiële landdomein van Macedonië. De Republiek Macedonië ligt op de Balkan en grenst aan Albanië, Servië, Bulgarije en Griekenland. Sinds 1993 beschikt Macedonië over haar eigen ccTLD: het .mk domein. .MK domeinnamen mogen sinds 2014 door zowel bedrijven en particulieren in Macedonië als buiten Macedonië worden geregistreerd. Heb jij een idee waarbij een .mk domein voor jouw website zeker niet mag ontbreken? Controleer of jouw naam nog vrij is en vraag de registratie van jouw .mk domeinnaam eenvoudig online aan bij Hostnet. Wij regelen vervolgens jouw .mk domeinregistratie.

.MK domeinnaam registreren

Wil je een .mk domein uit Macedonië registreren? Voor de registratie van een .mk domeinnaam kom je als particulier en ook als bedrijf in aanmerking. Nadat je online jouw gewenste .mk domein hebt gecontroleerd en aangevraagd, ontvang je van ons een e-mail. Hierin geven wij je een uitleg over welke gegevens je dient toe te sturen, zodat wij jouw .mk domeinnaam officieel kunnen aanvragen. Nadat je de gegevens per e-mail naar ons hebt verzonden, vragen wij de registratie van jouw .mk domein aan bij de uitgevende instantie van .mk domeinnamen. Zodra jouw .mk domeinregistratie succesvol is, ontvang je per e-mail een bevestiging.

Registreer jouw .mk domein bij Hostnet

Om te kijken of jouw .mk domeinnaam nog voorhanden is, vul je de naam in onze domeinchecker in. Het .mk domein dat je invult mag niet meer dan 63 tekens bevatten, waarbij alle letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0 tot 9 en het minteken (-) zijn toegestaan. Naast de registratie van jouw .mk domeinnaam, kun je bij Hostnet uitstekend terecht voor betrouwbare hosting voor jouw e-mail en website. Door onze jarenlange ervaring bieden wij hostingpakketten aan die aansluiten op ieders behoeften en wensen. Niet alleen voor hosting en jouw .mk domeinregistratie is Hostnet jouw hostingprovider, maar ook voor alle mogelijke domeinextensies die wereldwijd worden uitgegeven.