Registreer voordelig jouw .pn domeinnaam

.pn
149 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.PN domein registreren bij Hostnet

Wil je een .pn domeinnaam kopen? Controleer online bij Hostnet of het gewenste .pn domein beschikbaar is en regel jouw .pn domeinregistratie meteen bij Hostnet. Wil je naast een .pn domeinnaam hosting bestellen? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

.PN domeinnaam uit de Pitcairneilanden

Het officiële country code top level domein van de Pitcairneilanden is de .pn domeinnaam. De Pitcairneilanden bestaat uit een groep eilanden in de zuidelijke Grote Oceaan halverwege Paaseiland en Tahiti. In 1997 kreeg de Pitcairneilanden haar eigen domeinextensie, het .pn domein. Een .pn domeinnaam kan worden geregistreerd door inwoners en bedrijven uit de Pitcairneilanden. In 2007 telde de Pitcairneilanden slechts 48 inwoners, dus daarnaast is het voor iedereen ter wereld mogelijk om het .pn domein te registreren.

.PN domein checken en registreren

Doe je zaken met de Pitcairneilanden? Of vind je de afkorting .pn een interessante mogelijkheid voor een goede domeinnaam? Dan moet je eerst jouw domeinnaam checken op beschikbaarheid. Registreer vervolgens jouw .pn domein online bij Hostnet. Een .pn domeinnaam dient uit de volgende kenmerken te bestaan:

  • toegestane tekens: de letters van het alfabet (a-z), de cijfers 0-9 en het minteken (-);
  • het minteken mag niet op de eerste plaats van het .pn domein worden geplaatst;
  • de minimale lengte van een .pn domeinnaam is 3 karakters;
  • de maximale lengte is 63 karakters.

Regel jouw .pn domeinregistratie bij Hostnet

Wil je snel over jouw .pn domeinnaam uit de Pitcairneilanden beschikken? Wacht dan niet te lang en controleer of het .pn domein nog vrij is om te registreren. Omdat wij alles online voor jou regelen, ben je snel in het bezit van jouw .pn domeinnaam. Naast de registratie .pn domeinnamen kun je bij ons terecht voor alle andere domeinnamen die wereldwijd worden uitgegeven. Je kunt onder andere een:

Indien je een website onder jouw .pn domeinnaam wilt publiceren, raden wij je aan om eens rond te kijken op onze hostingpagina's. Door ons ruime aanbod aan webhosting, zit er zeker passende hosting voor jouw .pn domein bij. Maar ook als je jouw domeinnaam wilt verhuizen, zit je bij Hostnet goed.