Registreer voordelig jouw .tw domeinnaam

www. .tw
29 , - p/j
256 beoordelingen
4.6
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
503 ervaringen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.TW domein registreren bij Hostnet

Registreer jouw Taiwanese .tw domeinnaam vandaag nog online bij Hostnet. Wij regelen de aanvraag van je .tw domein adequaat en snel. Naast .tw domeinregistraties zijn wij gespecialiseerd in hosting voor e-mail en allerlei soorten websites. Controleer of jouw gewenste .tw domeinnaam beschikbaar is en regel je registratie vandaag nog.

.TW domeinnaam uit Taiwan

Taiwan is een land in Oost-Azië dat bestaat uit het eiland Taiwan en een aantal kleinere eilandjes. Taiwan of de Republiek China kent geen erkende status, maar heeft wel haar eigen domeinextensie, de .tw domeinnaam. Al vanaf 1989 beschikt Taiwan over het .tw domein dat in Taiwan uitermate populair is. Een Taiwanese .tw domeinnaam kan door iedereen worden geregistreerd, er zijn geen restricties verbonden aan een .tw registratie. Doe je zaken met Taiwan? Of heb je om andere redenen interesse in het .tw domein? Check dan eerst bij ons of de gewenste .tw domeinnaam nog kan worden geregistreerd.

Registreren van een .tw domein

Heb je een zakelijke connectie met Taiwan? Of heb je een ander idee voor een goede .tw domeinnaam? Voor jouw .tw domeinaanvraag ben je bij Hostnet aan het juiste adres. Een .tw domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. De karakters die je kunt gebruiken zijn de getallen 0-9, de letters a-z en het koppelteken (-). Een .tw domeinnaam mag echter niet beginnen en eindigen met het koppelteken. Controleer of jouw gewenste Taiwanese .tw domeinnaam beschikbaar is en registreer deze vandaag nog online bij Hostnet.

.TW domeinregistratie en hosting bij Hostnet

Heb je een goede .tw domeinnaam bedacht en is deze nog vrij om vast te leggen? Vraag jouw Taiwanese .tw domein dan binnen enkele minuten online aan bij Hostnet. Wij regelen vervolgens zo snel mogelijk de definitieve registratie van de .tw domeinnaam op jouw naam. Zodra het .tw domein van jou is, kun je zelf bepalen wat je met jouw domeinnaam wilt gaan doen. Zo is het mogelijk om te e-mailen onder jouw .tw domeinnaam, webhosting aan te vragen voor jouw .tw website of een eigen server te bestellen.