Registreer voordelig jouw .vu domeinnaam

www. .vu
139 , - p/j
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Website Maker Lite

Maak eenvoudig jouw eigen miniwebsite. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Domein en e-mail doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Ook e-mail doorsturen is gratis.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.VU domein registreren bij Hostnet

Regel jouw .vu domeinregistratie van de eilandengroep Vanuatu en belangrijke aanvullende diensten bij Hostnet. Wij begeleiden jou met de aanvraag van jouw .vu domeinnaam en zorgen ervoor dat jij de juridische rechthebbende wordt van het .vu domein. Wil je extra diensten bij jouw .vu domeinnaam aanvragen? Kijk eens rustig rond op onze website, want wij bieden voor ieder wat wils.

.VU domeinnaam van Vanuatu

.VU domeinnamen zijn domeinen afkomstig van de eilandengroep Vanuatu. De Republiek Vanuatu is een eilandengroep in Oceanië en ligt ten oosten van de Koraalzee-eilanden, ten zuiden van de Salomonseilanden, ten westen van Fiji en ten noorden van Nieuw-Caledonië. De .vu domeinnaam bestaat sinds 1995, maar wordt pas sinds kort gepromoot door de uitgevende instantie van .vu domeinnamen. Iedereen kan een .vu domein registreren, bedrijven, particulieren en organisaties afkomstig uit Vanuatu en vanuit de rest van de wereld. VU is in Nederland een afkorting van Vrije Universiteit en van Volksunie en kan in die hoedanigheid een interessante domeinextensie zijn.

Registreren van jouw .vu domein

Het is voor iedereen mogelijk om een .vu domeinnaam uit Vanuatu te registreren. Je hoeft dus niet afkomstig te zijn van de eilandengroep Vanuatu of er zaken te doen. Het .vu domein wordt onder andere gebruikt als vervanging voor de .com domeinnaam. Omdat het .vu domein nog relatief jong is, zijn er nog vele interessante en goede .vu domeinnamen beschikbaar. Vind je een .vu domeinnaam een goede optie voor jouw website? Vul in onze domeinchecker een .vu domein in dat bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters (letters, cijfers en het koppelteken). Zo controleer je of de gewenste .vu domeinnaam nog vrij is en dus nog door jou kan worden geregistreerd.

Regel jouw .vu domeinregistratie bij Hostnet

Wil je naast jouw .vu domein nog andere domeinnamen registreren? Kijk dan eens op de volgende pagina voor een overzicht van alle domeinextensies die je via Hostnet kunt aanvragen. Daarnaast hebben we nog meer in ons uitgebreide assortiment. Hostnet is jouw ervaren en deskundige partner voor e-mail - en webhosting. Al onze webhostingpakketten zijn zo samengesteld, dat er voor iedereen passende hosting aanwezig is. Dus wil je e-mailen met jouw .vu domeinnaam of een .vu website publiceren? Bij Hostnet regel je het allemaal gemakkelijk, snel en online.