Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Domeinnamen Data Use Consent Preferences OpenSRS

Data Use Consent Preferences OpenSRS

Je hebt waarschijnlijk een e-mail ontvangen van een van onze leveranciers over de registratie van jouw nieuwe domeinnaam. Met de komst van de AVG, hebben onze leveranciers in sommige gevallen jouw toestemming nodig om de registratie af te ronden met jouw gegevens.

In de mail wordt je gevraagd om op een link te klikken en toestemming te geven via de website. Dezelfde website geeft je meer informatie, zodat je weet waar je precies toestemming voor geeft. Dit ziet er dan zo uit:

Vink op deze pagina de vakjes aan voor de extensies waar je toestemming voor wilt geven. Zodat je daarna op de knop 'Save consent settings' kunt klikken. Je toestemming wordt nu opgeslagen voor deze extensie. Hierdoor hoef je in de toekomst niet opnieuw toestemming te geven voor nieuwe domeinnamen met dezelfde extensie.

Heb je al een keer toestemming gegeven voor een extensie, maar bestel je later nog een extensie? Dan krijg je een e-mail om je toestemming bij te werken. Dit ziet er dan zo uit:

Nu wordt je gevraagd om toestemming te geven voor je nieuwe extensie. Onder het kopje 'View previously saved consent settings' zie je de vorige instellingen van andere extensies terug. Vink je nieuwe extensie aan en klik op 'Save consent settings' om de instellingen op te slaan.

Geef je geen toestemming om je gegevens te verwerken? Dan bestaat de kans dat je domeinnaam niet succesvol wordt geregistreerd.

Heb je vragen over deze instellingen? Onze Klantenservice staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: