Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Domeinnamen Doorsturen via DNS- of nameserver-wijziging

Verwijzen via DNS- of nameserver-wijziging

Om een DNS- of nameserver-wijziging op een juiste manier door te voeren, is het handig te begrijpen hoe het DNS werkt. Meer informatie lees je in ons artikel over DNS.

In het DNS kun je aangeven wat er met het verkeer moet gebeuren. Je kunt al het webverkeer doorsturen naar een externe webserver door je domeinnaam te koppelen aan externe webhosting. Ook is het mogelijk om alle e-mail af te leveren op een externe e-mailserver

Wanneer je jouw domein wilt doorsturen via een DNS- of nameserver-wijziging is het een vereiste dat de externe server (waar je naar wilt doorverwijzen) hiervoor is geconfigureerd. Hiervoor kun je contact opnemen met de beheerder van deze externe server. Hij of zij kan je verder ook adviseren welke nameservers of DNS-records je bij ons dient in te voeren.

Nameservers wijzigen

Voer je een nameserver-wijziging door? Dan kan de beheerder van de externe nameserver in het DNS aangeven op welk IP-adres jouw domeinnaam uitkomt.

DNS wijzigen

Wanneer je de nameservers van Hostnet blijft gebruiken, dan kun je bij ons het DNS wijzigen en zo zelf bepalen op welk IP-adres de domeinnaam uitkomt.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: