Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

E-mail Aan de slag met Hostnet Webmail

Aan de slag met Hostnet Webmail

Heb je een e-mail- of webhostingpakket bij Hostnet? Dan kun je gebruikmaken van Hostnet Webmail. Deze handleiding geeft je een vliegende start bij het gebruik van de Webmail-omgeving. 

Inloggen

Inloggen op de Webmail doe je door 'webmail.jouwdomeinnaam.nl' in te typen in de adresbalk van je browser. Vervang hierbij 'jouwdomeinnaam.nl' door je eigen domeinnaam. Als alternatief kun je ook gebruikmaken van https://appsuite.hostnet.nl/.

Navigeren

Na het inloggen kom je automatisch in je mailbox (het tabblad 'E-mail' in de menubalk bovenaan). Een overzicht van de informatie in jouw account vind je in het tabblad 'Portaal'. De inhoud van dit tabblad wijzig je eenvoudig door aan de rechterzijde te klikken op 'Deze pagina aanpassen'. Daarnaast zie je de tabbladen 'Adresboek', 'Agenda', 'Taken' en 'Drive'.

E-mail inzien

Om je e-mails te bekijken, open je het tabblad 'E-mail' (bovenin de menubalk). Je Postvak IN wordt nu automatisch geopend. Aan de linkerzijde kun je tussen verschillende e-mailmappen navigeren.

Agenda, Adresboek, Taken en Drive

Naast e-mail kun je in de Webmail-omgeving ook je agenda, adresboek en taken bijhouden. Met Drive kun je jouw bestanden online opslaan. 

Instellingen

Je kunt de instellingen van de Webmail wijzigen via het tandwielicoon rechtsboven in het beeld. Hier wijzig je bijvoorbeeld je naam (onder 'Mijn contactgegevens') of de taalinstellingen (onder 'Instellingen'). Ook kun je een e-mailhandtekening met een afbeelding toevoegen of een extra e-mailaccount toevoegen aan je Webmail. 

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: