Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hosted Exchange Spam Manager voor Hosted Exchange

Spam Manager voor Hosted Exchange

Wanneer je gebruikmaakt van Hosted Exchange controleert het programma Symantec op de veiligheid van inkomende berichten. Mocht een bericht als onveilig worden gemarkeerd, dan worden de berichten in de spam quarantaine geplaatst. In deze handleiding lees je hoe je jouw spam quarantaine kunt beheren.

Inloggen

Nadat er voor het eerst berichten in jouw spam quarantaine worden geplaatst, ontvang je hier na maximaal 24 uur een notificatie van. In dit notificatiebericht ontvang je logingegevens voor de spam manager.

Je kunt ook zelf ieder gewenst moment inloggen op de spam manager. De spam manager is te bereiken onder het volgende adres: https://eu.quarantine.symantec.com/

Log in met het e-mailadres waarvan je de spam quarantaine wilt controleren. Het wachtwoord stel je in door een reset-link aan te vragen via de knop 'Reset your password'.

Onveilige berichten beoordelen

Nadat je bent ingelogd zie je een overzicht van onveilige berichten. Dit zijn de berichten in jouw spam quarantaine. Klik op het onderwerp van een bericht om deze in 'plain text' bekijken. Is het bericht van een vertrouwde afzender? Gebruik dan de knop 'Release' om het bericht doorgang te geven naar jouw Postvak IN. Wanneer het bericht spam bevat, of wanneer je het bericht zelf als spam beschouwt, dan verwijder je het bericht met de knop 'Delete'.

Nadat je de berichten hebt beoordeeld, en de spam quarantaine leeg is, kun je de Spam Manager sluiten. Wanneer er opnieuw berichten in de spam quarantaine terecht komen ontvang je hier een notificatiebericht over.  

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: