Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hostnet App Suite Aan de slag met Hostnet App Suite

Aan de slag met Hostnet App Suite

Met Hostnet App Suite kun je e-mails verzenden en ontvangen onder jouw domeinnaam. Daarnaast gebruik je App Suite voor het online beheren van jouw agenda, taken en bestanden. In deze handleiding helpen wij je op weg met App Suite.

Let op: De functies die worden beschreven in deze handleiding werken alleen voor de betaalde versie van App Suite die inmiddels niet meer worden aangeboden. Gebruik je de versie van App Suite die zit inbegrepen bij je hostingpakket? Dan zullen niet alle functies in deze handleiding niet werken zijn voor jouw mailaccount.

App Suite synchroniseren

Je kunt App Suite synchroniseren met verschillende programma's en apparaten. Zo heb je jouw data altijd bij de hand. Hieronder lees je per apparaat of programma de stappen hiervoor.

App Suite instellen in Outlook

Binnen Outlook kun je jouw e-mailadres instellen met IMAP. De stappen daarvoor lees je in de handleiding E-mailadres instellen in Outlook. Het instellen van jouw App Suite-agenda en -contactpersonen is niet mogelijk in Outlook. Je kunt deze benaderen via de online omgeving van App Suite.

App Suite instellen in MacOS

Op jouw Mac kun je e-mailen zoals je gewend bent. Voor het instellen van jouw e-mail volg je de handleiding E-mailadres instellen in Mac Mail. Het is ook mogelijk om jouw agenda en contacten in te laden.

App Suite instellen in iOS (iPhone/ iPad)

Je stelt jouw iOS-apparaat in door een apart account toe te voegen voor e-mail, contacten en agenda. Je leest in de handleiding Hostnet App Suite instellen op iPhone of iPad hoe je de 3 accounts toevoegt.

App Suite instellen in Android

Ook via jouw Android-telefoon kun je jouw e-mail, agenda en contacten beheren. Je leest hier hoe je App Suite instelt op jouw Android-apparaat.

Tip: Staat jouw apparaat of programma niet in de bovenstaande lijst? Dan kun je jouw apparaat configureren als IMAP-account. Zo synchroniseer je alsnog jouw e-mail met het apparaat. De andere functionaliteiten van Hostnet App Suite benader je via de online omgeving.

Agenda's en documenten delen

Met App Suite werk je flexibel samen in de cloud. Zo is het mogelijk om agenda's en bestanden met elkaar te delen. Hieronder vind je de handleidingen met uitgebreide instructies:

Agendapunten maken en delen in Hostnet App Suite
Een document of map delen via Hostnet App Suite

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: