Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Domeinnamen Voorbeeldfactuur

Voorbeeldfactuur

Heb je diensten bij Hostnet? Dan ontvang je uiteraard ook facturen. Op deze pagina lees je hoe je een factuur van Hostnet kunt herkennen. Daarnaast lees je handige tips over jouw factuur. 

Om te voorkomen dat je per ongeluk een spookfactuur aanziet voor een factuur van Hostnet is het handig als je deze kunt onderscheiden. Onderaan dit artikel zie je een voorbeeldfactuur.

Klantgegevens

Op iedere factuur vermelden wij jouw klantgegevens. Rechtsbovenin vermelden wij altijd jouw klantnummer. Wanneer je jouw facturen wilt bekijken in Mijn Hostnet, dan kun je het klantnummer als loginnaam gebruiken. Linksbovenin staan jouw naam en adresgegevens. 

Gefactureerde diensten

Na jouw klantgegevens volgen de details over de diensten die vermeld staan in de factuur. Zoals in de afbeelding is te zien, worden eventuele kortingen onder de dienst beschreven. Daarnaast zie je, indien van toepassing, de verlengdatum van jouw diensten (informatie over wat de opzegtermijn van je dienst is, vind je hier). Zoals je kunt zien, wordt de btw na het subtotaal berekend. 

Betalingstermijn

De betalingstermijn van jouw factuur is 14 dagen. Zijn er onvoorziene omstandigheden waardoor je een betaling niet binnen de betalingstermijn kunt voldoen? Dan raden wij jou aan zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze Klantenservice

Naast bovengenoemde onderdelen staan op iedere factuur de contactgegevens van Hostnet vermeld. Deze kun je onderaan de factuur terugvinden en komen altijd overeen met de contactgegevens op deze pagina.

Voorbeeldfactuur

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: