Belangrijk: Er is een nieuwe phishingmail in omloop. Lees meer.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Webhosting Aan de slag met webhosting van Hostnet

Aan de slag met webhosting van Hostnet

Met webhosting van Hostnet kun je een website onder jouw domeinnaam plaatsen en e-mailen met je domeinnaam. In dit artikel lees je onze tips voor het publiceren van je website en het instellen van je e-mail. Verder zetten we de mogelijkheden van Hostnet Webmail en het Control Panel op een rijtje. Door op de bijbehorende links te klikken, krijg je een uitgebreide uitleg over het onderwerp.

Website publiceren

Je ontvangt per e-mail jouw ftp-gegevens. Met behulp van deze gegevens kun je jouw website online plaatsen. Daar heb je ook een ftp-client bij nodig, bijvoorbeeld Filezilla. In onze handleiding lees je de stappen voor het publiceren van jouw website.

Website Maker

Bij je webhosting zit Website Maker Lite inbegrepen. Website Maker is een programma waarmee je gemakkelijk en snel een website in elkaar zet. Zonder kennis van webdesign of programmeertalen ontwikkel je eenvoudig jouw eigen website. Lees hier meer over Website Maker.

Webmail met cloudopslag

Met Hostnet Webmail kun je overal je e-mail lezen en versturen. Een uitgebreide uitleg over Hostnet Webmail vind je in deze handleiding.

Handig: Bij je Webmail krijg je 10 GB cloudopslag cadeau. Zo heb je jouw favoriete bestanden en documenten altijd bij de hand. Je vindt jouw cloudopslag onder het tabblad 'Drive' in Hostnet Webmail.

E-mail instellen

Je kunt je e-mail lezen via onze Webmail, maar je kunt je e-mail ook instellen in een e-mailclient op je computer (bijvoorbeeld Mac Mail of Outlook). Op de volgende pagina staat een overzicht van de e-mailinstellingen bij Hostnet. Daarnaast vind je op onze Helpdesk per e-mailprogramma een stappenplan voor het instellen van je e-mail.

E-mail en webhosting beheren

In het Control Panel beheer je jouw e-mail en webhosting. Je leest hier hoe je inlogt op het Control Panel. Zodra je succesvol bent ingelogd op het Control Panel, kun je jouw e-mail en webhosting beheren. Je kunt bijvoorbeeld mailinglists aanmaken, error-documenten aanpassen en je resourceverbruik inzien. Alle informatie over de functies van het Control Panel vind je via de helppagina's van het Control Panel.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: