Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Webhosting PHP-waarden wijzigen

PHP-waarden wijzigen

Het is mogelijk een deel van de standaard PHP-waarden te wijzigen. Er zijn 2 plaatsen waarop deze waarden vaak worden aangepast: in het php.ini-bestand en het .htaccess-bestand. Door de manier waarop onze servers zijn ingericht, is het echter niet mogelijk deze methodes te gebruiken. Een groot aantal PHP-waarden kun je wel wijzigen in een .user.ini-bestand of in de PHP-code zelf.

PHP-waarden wijzigen in de PHP-code

Je kunt de PHP-waarden wijzigen in jouw PHP-code via het commando ini_set(). Heb jij websitehosting voor WordPress? Dan kun je het wp-config-bestand gebruiken om via de code PHP-waarden aan te passen.

PHP-waarden wijzigen via een .user.ini-bestand

Als je de waardes liever overzichtelijk op 1 locatie wijzigt, dan kun je daarvoor een .user.ini-bestand aanmaken. Deze kun je plaatsen in de map waar je wilt dat de wijziging van kracht is. Wijzigingen doe je met dezelfde notatie als in een php.ini-bestand.

Let op: Zowel het commando ini_set() als het wp-config-bestand hebben voorrang op aanpassingen in het .user.ini-bestand. Heb je via het ini_set()-commando of het wp-config-bestand een waarde geplaatst die hoger is dan de waarde in het .user.ini-bestand? Dan zal het .user.ini-bestand niet werken.

Welke waardes kan ik wijzigen?

Het is mogelijk alle waardes in dit overzicht te wijzigen, behalve de waardes waar in de 'Changeable'-kolom 'PHP_INI_SYSTEM' staat.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: