Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

WordPress Veelvoorkomende problemen in WordPress

Veelvoorkomende problemen in WordPress

WordPress is een veelgebruikt systeem dat over het algemeen heel betrouwbaar werkt. Het is echter mogelijk dat er toch iets fout gaat. Een aantal van de meest voorkomende problemen en de bijbehorende oplossingen hebben we daarom hieronder op een rijtje gezet.

Gedeeltelijk zichtbare website na locatiewijziging

Zie je de website wel, maar zijn de opmaak en de afbeeldingen verdwenen? Vaak komt dit doordat je de sitelocatie hebt gewijzigd in het Admin-panel van WordPress. Deze wijziging alleen is echter niet voldoende om de locatie van jouw site te wijzigen. Volg hiervoor onze handleiding voor het wijzigen van de WordPress-sitelocatie.

Alle pagina's behalve de homepagina geven een 404-error

Je hebt waarschijnlijk de URL-structuur gewijzigd in het Admin-panel van WordPress. Hierdoor wijzigt het .htaccess-bestand, maar de server neemt deze wijziging niet automatisch over. Om deze wijziging ook over te nemen in de server, dien je het .htaccess-bestand te synchroniseren.

Jouw website wordt helemaal niet weergegeven (blanco pagina) of geeft een 500-error weer

Vaak ontstaat dit wanneer je net een nieuwe plugin of een nieuw thema hebt geïnstalleerd, maar deze fout kan net zo goed spontaan ontstaan. Wat de oorzaak ook is, vaak is het relatief simpel op te lossen door onze handleiding voor het identificeren en verhelpen van fouten in WordPress te doorlopen.

Je bent het wachtwoord van jouw Wordpress-installatie kwijt

Wanneer je het wachtwoord van WordPress bent vergeten, is het niet mogelijk jouw bestaande wachtwoord te achterhalen. Je kunt echter wel het WordPress-wachtwoord resetten.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: