Nieuws Belangrijk: Nieuwe phishingmail over factuur in omloop

Nieuws

Belangrijk: Nieuwe phishingmail over openstaande factuur in omloop

Geplaatst op: 10-08-2020

Er is een nieuwe phishingmail in omloop die wordt verzonden uit naam van Hostnet. De e-mail met onderwerp 'Factuur XXXX' wordt verzonden vanaf meerdere e-mailadressen, waaronder admin@ramaffiliat.com en e-mailadressen die eindigen op *@test105492.test-account.com.

Hoe ziet de e-mail eruit?

In de e-mail word je op de hoogte gesteld van een openstaande factuur. Deze ontbreekt echter in de bijlage. In de e-mail vind je bovendien een link die je zogenaamd verwijst naar Mijn Hostnet. 

Advies

We verzoeken je dringend om niet op de link te klikken en de e-mail direct te verwijderen uit je mailbox. Heb je op de link geklikt? Wijzig dan zo snel mogelijk je wachtwoord via Mijn Hostnet.

Twijfel je of een e-mail van Hostnet afkomstig is? Neem dan contact met ons op.

Meer nieuws van Hostnet

Let op: Nieuwe phishingmail uit naam van Hostnet actief

Helaas is er weer een nieuwe phishingmail, zogenaamd uit naam van Hostnet, actief. Deze keer gaat de mail over een factuur. In ons nieuwsbericht lees je meer informatie.

Let op: Nieuwe phishingmail in omloop + update 12 november

Er is een nieuwe phishingmail in omloop, die wordt verzonden uit naam van Hostnet. In de mail staat dat je e-mail verloopt. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Prijswijzigingen van enkele diensten | Nieuws | Hostnet

De komende periode voeren we prijswijzigingen door voor enkele diensten. Lees het nieuwsbericht voor meer informatie.

Kwetsbaarheid in WordPress-plugin 'File Manager'

Er is een kwetsbaarheid ontdekt in de WordPress-plugin ‘File Manager’. In dit nieuwsbericht lees je belangrijke informatie over de plugin.