Nieuws Nieuwe phishingmails in omloop

Nieuws

Nieuwe phishingmails in omloop

Geplaatst op: 11-12-2019

Momenteel zijn er phishingmails uit naam van Hostnet in omloop. Hierin wordt verzocht in te loggen in het klantenportaal Mijn Hostnet. Het bericht lijkt afkomstig te zijn van Hostnet, maar is dit niet. We raden je dan ook dringend aan niet te klikken op de link in de e-mail.

Hoe ziet de mail eruit?

In de phishingmail kun je lezen dat er een nieuw bericht van het ondersteuningsteam van Hostnet klaarstaat in Mijn Hostnet. Vervolgens wordt je gevraagd via de link in te loggen. Deze link leidt naar een loginpagina die sprekend lijkt op onze Mijn Hostnet-omgeving, en waarop je daadwerkelijk kunt inloggen. Hieronder vind je een voorbeeld van de mail.

Nieuwe phishingmails in omloop

Ons advies

Heb jij een phishingmail ontvangen? Dan verzoeken we deze e-mail direct te verwijderen uit je mailbox. Heb je wel geklikt op de link en ben je ingelogd in de nepomgeving? Wijzig dan zo snel mogelijk je wachtwoord via Mijn Hostnet (https://mijn.hostnet.nl/login/).

Meer nieuws van Hostnet

Opgelet: Phishingmails in omloop

Op dit moment versturen kwaadwillenden verschillende phishingmails uit naam van Hostnet. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Aangepaste openingstijden vrijdag 17 januari

Vrijdag 17 januari heeft onze Klantenservice wegens een personeelsbijeenkomst gewijzigde openingstijden.

Let op: Phishingmails uit naam van Ascio Technologies

Op dit moment versturen kwaadwillenden verschillende phishingmails uit naam van onze leverancier Ascio Technologies. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Hostnet bestaat 20 jaar!

Dit jaar bestaat Hostnet 20 jaar. Om dat te vieren blikken we terug op de afgelopen jaren, en trakteren we op korting. Lees meer in dit nieuwsbericht.