Veelgestelde vragen

Applicaties

Kan Hostnet mij helpen met mijn Joomla! website?
Hoe kan ik mijn Joomla!-installatie updaten naar de nieuwe versie?
Hoe log ik in op mijn Joomla!-administratieomgeving?
Kan ik de folder waarin Joomla! is geïnstalleerd, wijzigen?
Kan ik de interfacetaal waarin Joomla! is geïnstalleerd, wijzigen?
Waarom kan ik de installatiebestanden van Joomla! niet zien via ftp?
Kan ik de folder waarin WordPress is geïnstalleerd, wijzigen?
Kan ik de interfacetaal waarin WordPress is geïnstalleerd, wijzigen?
Waarom kan ik de installatiebestanden van WordPress niet zien via ftp?
Hoe log ik in op mijn WordPress-administratieomgeving?
Kan Hostnet mij helpen met mijn WordPress-website?
Hoe kan ik mijn WordPress-installatie upgraden naar een nieuwere versie?