Belangrijk: Er is een nieuwe phishingmail in omloop. Lees meer.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Veelgestelde vragen

Applicaties
Kan Hostnet mij helpen met mijn Joomla! website?
Hoe kan ik mijn Joomla!-installatie updaten naar de nieuwe versie?
Hoe log ik in op het administration dashboard van Joomla!?
Waarom kan ik de installatiebestanden van WordPress niet zien via ftp?
Hoe log ik in op mijn WordPress-Dashboard?
Kan Hostnet mij helpen met mijn WordPress-website?
Hoe kan ik mijn WordPress-installatie upgraden naar een nieuwere versie?

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: