Let op: Kwetsbaarheid in WordPress-plugin ‘ThemeGrill Demo Importer’. Meer info.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Bieden jullie een alternatief voor Hosted Exchange?

Ja, wij bieden Microsoft Office 365 aan als alternatief. Dit is een completere dienst voor een voordelig tarief per maand. Je krijgt de functionaliteiten zoals je die bij Hosted Exchange gewend bent, plus vele extra’s (zoals Word, Excel en Teams).

Heb je hulp nodig met de migratie naar Office 365? Onze experts helpen je zorgeloos overstappen (voor € 95 per mailbox). Hierover ontvang je per e-mail meer informatie.