Bij welk datacenter wordt mijn Dedicated Server ondergebracht?

Het Hostnet datacenter bevindt zich in Amsterdam en is geclassificeerd als een Tier-3 datacenter. Dit staat voor de hoogst haalbare classificatie op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. In geval van calamiteiten wordt teruggevallen op noodgeneratoren die zorgen voor stroomvoorziening zonder onderbrekingen.