Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Veelgestelde vragen

Concrete5

Hoe log ik in op mijn Concrete5-administratieomgeving?
Waar kan ik terecht met vragen over Concrete5?
Kan Hostnet mij helpen met mijn Concrete5-website?
Waarom kan ik de installatiebestanden van Concrete5 niet zien via ftp?
Kan ik de interfacetaal waarin Concrete5 is geïnstalleerd, wijzigen?
Kan ik de folder waarin Concrete5 is geïnstalleerd, wijzigen?
Hoe kan ik mijn Concrete5-installatie upgraden naar een nieuwere versie?

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: