Er is een probleem met mijn Unmanaged VPS, hoe kan Hostnet mij ondersteunen?

Wanneer je een Unmanaged VPS afneemt, dan is het beheer van de server volledig in jouw handen. Hostnet zorgt ervoor dat de server bereikbaar is.

Voor inhoudelijke vragen raden wij je aan in zoekmachines, fora en communities te zoeken. Mocht je hulp nodig hebben bij serverconfiguraties, dan kunnen onze technici jou tegen betaling helpen. Hiervoor kun je een Verzoek indienen via Mijn Hostnet.

Uiteraard is onze Klantenservice altijd bereikbaar voor administratieve en algemene vragen over jouw diensten.