Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Heb ik een nieuwe Office 365-licentie nodig als ik e-mail wil doorsturen?

Nee, het is niet nodig een extra Office 365-licentie af te nemen wanneer je e-mails alleen wilt laten doorsturen naar een ander e-mailadres. Bekijk dit helpdeskartikel voor het toevoegen van een e-mailforward binnen Office 365.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: