Het lukt mij niet om Office 365 correct in te stellen. Kan Hostnet mij helpen?

Hostnet helpt je graag bij het instellen van Office 365. Daarom bieden wij je gratis installatiehulp. Je hoeft ons alleen te bellen via 020-7500 800. Vervolgens leidt een van onze deskundige medewerkers je door alle stappen van de installatie. Download hiervoor TeamViewer, dan kunnen wij met je meekijken.