Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe bestel ik extra Office 365-gebruikers?

Via onze website kun je extra Office 365-gebruikers (ook wel 'licenties') bestellen. Heb je liever dat wij de gebruikers voor je aanvragen? Dan kun je hiervoor een ticket indienen in Mijn Hostnet via 'Support' > 'Contact opnemen'. Bekijk op deze pagina de beschikbare licenties.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: