Belangrijk: Er is een nieuwe phishingmail in omloop. Lees meer.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe bestel ik SpamExperts?

Je kunt SpamExperts via onze Klantenservice bestellen. Neem hiervoor contact op:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Support' > 'Contact opnemen'.
  • Geef aan dat je SpamExperts wilt bestellen.

Wij leveren de dienst voor je op. Nadat je de opleverbevestiging hebt ontvangen, kun je via Mijn Hostnet het gewenste aantal filters kopen:

• Log in op Mijn Hostnet;
  • Ga naar 'Diensten';
  • Kies voor SpamExperts-account;
  • Klik op 'Je spamfilter(s) instellen en wijzigen';
  • Klik op 'Voeg filters toe'.

In ons helpdeskartikel Domeinnaam instellen in SpamExperts lees je hoe je SpamExperts verder instelt.