Hoe beveilig ik mijn Website Maker-website met SSL?

Sinds 1 maart 2018 wordt bij aanvraag van een Website Maker-pakket automatisch een Let’s Encrypt SSL-certificaat geactiveerd. Hierdoor is jouw Website Maker-website beveiligd met SSL. Is jouw pakket voor 1 maart 2018 opgeleverd of heb je Website Maker als uitbreiding op jouw pakket besteld? Dan kan je SSL laten activeren door een ticket in te dienen via Mijn Hostnet:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik in de menubalk op 'Support'.
  • Klik op 'Contact opnemen'.

Let op: jouw Website Maker-pakket beveiligen met SSL is alleen mogelijk wanneer je Website Maker 20 of Unlimited afneemt. Als je de gratis variant afneemt van de Website Maker, is het niet mogelijk om jouw website te beveiligen met SSL en dien je jouw Website Maker-pakket te upgraden.