Hoe herinstalleer ik de VPS?

Let op: Door de VPS te herinstalleren, verwijder je alle data op de VPS. Ook die van eventuele websites, e-mailaccounts en applicaties.

Als je de VPS na 20 september 2018 hebt besteld, dan herinstalleer je de VPS via Mijn Hostnet:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik in de menubalk op 'Diensten'.
  • Klik op de VPS die je wilt herinstalleren.
  • Ga naar 'Beheer je dienst'.
  • Klik op 'Herinstalleren'.
  • Selecteer een OS en kies het gewenste versienummer.
  • Optioneel kun je een nieuwe hostname kiezen. Laat je dit veld leeg? Dan blijft de huidige hostname behouden.
  • Klik op 'Herinstalleren' om de herinstallatie te voltooien.
  • Je ontvangt een e-mail met het nieuwe root-wachtwoord.

Heb je de VPS vóór 20 september 2018 besteld? Neem dan contact op met onze Klantenservice. We begeleiden je graag door de herinstallatie.