Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe kan ik de WHOIS-gegevens van mijn domeinnaam wijzigen?

Je wijzigt jouw WHOIS-gegevens eenvoudig via Mijn Hostnet:

  • Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Klik op de domeinnaam waarvan je de WHOIS-gegevens wilt wijzigen.
  • Ga via de tab 'Domeinnaam' naar 'WHOIS-gegevens wijzigen'. 
  • Vul de gewenste gegevens in of kies een bestaande template.
  • Sla de wijzigingen op.

Let op: Aan het wijzigen van WHOIS-gegevens zijn kosten verbonden. Check voor het opslaan dus goed of de wijzigingen correct zijn.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: