Onze telefoonverbinding is instabiel, waardoor we minder goed bereikbaar zijn. Lees meer informatie

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe kan ik een database terugplaatsen?

Als je jouw website hebt opgebouwd met een database, dien je deze bij het terugplaatsen van de back-up opnieuw te importeren. Volg hiervoor onze handleiding.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: