Op vrijdag 25 januari gelden er gewijzigde openingstijden.

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe kan ik een database terugplaatsen?

Als je jouw website hebt opgebouwd met een database, dien je deze bij het terugplaatsen van de back-up opnieuw te importeren:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik in de menubalk op 'Control Panel'.
  • Klik op 'Databases'.
  • Klik op de database waarnaar je de gegevens wilt importeren. Heb je nog geen database? Maak er dan een aan met behulp van deze handleiding.
  • Klik op de link naast 'phpMyAdmin'.
  • Klik in het linkermenu op jouw databasenaam.
  • Klik op het tabblad 'Import'.
  • Selecteer jouw SQL-bestand door op 'Choose file' te klikken.
  • Klik op 'Go' om de gegevens te importeren.

Bovenstaande stappen doorlopen? Ga terug naar onze volledige handleiding

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 en in het weekend: 10.00 - 18.00.