Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe kan ik een SSL-certificaat bestellen?

Je kunt SSL bestellen via onze site

Bestellen via Mijn Hostnet kan ook:

  • Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik in de menubalk op 'Diensten'.
  • Klik op de domeinnaam waar je een SSL-certificaat voor wilt bestellen.
  • Onder het kopje 'Beheer je dienst' klik je op 'SSL'.

Let op: Voor een SSL-certificaat heb je een (bij Hostnet geregistreerde) domeinnaam nodig. Heb je nog geen domeinnaam? Registreer dan eerst een domeinnaam en bestel daarna je SSL-certificaat.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: