Onze telefoonverbinding is instabiel, waardoor we minder goed bereikbaar zijn. Lees meer informatie

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe kan ik een Verstoring van de VPS aanmelden?

Als je VPS niet bereikbaar is of niet meer opstart, kun je een Verstoring indienen. Gebruik onze handleiding VPS niet bereikbaar om te achterhalen waarom jouw VPS problemen ondervindt. Problemen met de software op de VPS vallen niet onder een Verstoring.

Een Verstoring dien je als volgt in:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Support' > 'Contact opnemen'.
  • Kies voor 'Verstoring melden'.
  • Selecteer het contract van je server en klik op 'Volgende'.
  • Ga akkoord met de voorwaarden en de eventuele kosten.
  • Vul het formulier in en klik op 'Verzenden'.