Hoe kan ik een Verstoring van de VPS aanmelden?

Een Verstoring van de VPS kun je indienen wanneer het Virtuozzo Power Panel van jouw VPS niet bereikbaar is of wanneer de VPS niet meer opstart. Gebruik onze handleiding om te achterhalen waarom jouw VPS problemen ondervindt. Problemen met de software op de VPS vallen niet onder een Verstoring.

Een Verstoring dien je als volgt in:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Support' > 'Contact opnemen'.
  • Kies voor 'Verstoring melden'.
  • Selecteer het contract van je server en klik op 'Volgende'.
  • Ga akkoord met de voorwaarden en de eventuele kosten.
  • Vul het formulier in en klik op 'Verzenden'.