Hoe kan ik een webwinkel toevoegen aan mijn website?

Om een webwinkel aan je site toe te voegen, vraag je via Web Presence Builder een account bij Ecwid aan. Vervolgens maak je een webwinkel aan. Als je al beschikt over een webwinkel in Ecwid, dan geef je het kenmerk (ID number) daarvan op in Web Presence Builder.

Ecwid is een dienstverlener die de gegevens van jouw webwinkel host en verwerkt. Gebruikers van Web Presence Builder kunnen 2 maanden lang gratis gebruikmaken van Ecwid voor Web Presence Builder. Je kunt met Web Presence Builder tot 10 producten gratis toevoegen aan je webwinkel. Wanneer je meer producten wilt toevoegen aan deze webwinkel, verloopt dit tegen betaling via Ecwid. Hostnet biedt geen ondersteuning bij het gebruik van de diensten van Ecwid.