Hoe kan ik mijn Concrete5-installatie upgraden naar een nieuwere versie?

Nadat wij nieuwe Concrete5-versies hebben getest, zijn deze automatisch beschikbaar in het Control Panel. Via het Control Panel kun je vervolgens eenvoudig je Concrete5-installatie upgraden.

• Log in op het Control Panel.
  • Ga naar 'Applicaties' en klik op 'Concrete5'.
  • Klik op je domein.
  • Klik op 'Upgraden'.

Houd er rekening mee dat bij het upgraden een fout op je website kan ontstaan, doordat de nieuwe versie mogelijk conflicteert met je huidige plugins of thema. Maak daarom altijd een back-up voordat je de upgrade uitvoert. Je kunt daarvoor deze handleiding volgen.